Reiki healing

Under behandlingen ligger du på en behandlingsbänk. Du har kläderna på dig och ligger med huvudet på en kudde och med en filt över dig om du önskar det. Jag förmedlar energin genom att försiktigt lägga mina händer på olika punkter på kroppen och håller kvar händerna i några minuter på varje ställe.

När man tar emot healing kan man kanske uppleva att det sticker eller pirrar på olika ställen i kroppen, man kan känna värme och ibland även kyla, det kanske pulserar eller också känner man ingenting alls, vilket också är helt ok. Healingen verkar ändå. Det händer inte så sällan att man blir trött så man somnar och inträffar det så är det helt i sin ordning det med. Hur man upplever en Reikibehandling är väldigt individuellt, ingen behandling är den andra lik.

Förändring, Reikibehandlingen ger dig inspiration och kraft att ta itu med olika saker som behöver förändras (hälsa, relationer, arbete, boende osv..) Den som brukar skjuta upp saker får en puff framåt.

Vissa upplever att de ser inre bilder och färger under behandlingens gång och efteråt känner man sig ofta utvilad och balanserad